Dear oversea Relatives!

Sorry. There are no translations available.

Error

[SIGPLUS_EXCEPTION_TIMEOUT] An execution time-out has been encountered while images were being generated. The maximum script execution time is server-specific. Exceeding the maximum execution time is typically the result of many images or a few excessively large images in a gallery. You may re-load the page to let sigplus continue the process. If you periodically get this error message, try reducing the number or size of images in the gallery. If you pass this stage, however, you can be sure your visitors will never encounter this error message, which is associated with an operation that is a one-time cost when a gallery is shown for the first time.

On the way

Ebben a témakörben olyan élményeimet osztom meg, melyeket lakóhelyemtől ősi otthonunk Vas felé utazva láttam és fontos állomások, mind a kutatásban, mind a gyökerek megtalálásában. Emellett a közelmúltban átélt magyarországi élményeimet is tartalmazza, melyek a magyarság tudat, tudatos keresése közben értek. Úgy az ősi bölcső a Pilis, mely a pálosokkal forrt össze, vagy a Nádasdyak állomáshelyei, melyek szinte véletlenszerűen jöttek velem szembe sokszor meglepően sorsszerű módon. Hazánkat járva, annak minden fája, mezeje, erdeje, hegye és dombja, romja és gondja a régmúltról az ősökről mesél. Ha az ember nyitott szemmel jár és nemcsak a felszínt látja és nézi, hanem csak egy kicsit mögé tekint, pillanatok alatt átél akár ezer évet. Minden hazáját tisztelő és szerető ember így van ezzel ezen a világon! Nem szabad hagyni, hogy az életidegen, minden emberi értéktől megfosztott robotok elfordítsanak minket, embereket saját hagyományainktól, történelmünktől, egyszóval egymástól!
Utazzanak nyitott szemmel, tapasztaljanak, álljanak szóba a helyiekkel és megtapasztalják, hogy igazából mindenkit meglehet nyitni és mindenki vágyik is a kinyitásra.

Jó utat…